Výsledky testu

Dobrý de pane doktore chtěla bych se zeptat opakovaně jsem byla na prohlídce a zaznamy byli takove ster uspokojivý závěr ags nos atypie zlazovych bunek nespecifikovano doporučení kolposkopicke vys popřípadě biopsie test aptima hpv invalidni co to zamena nemusim se bat ze mám rakovinu vysvetlete mi to prosim můžeme mi odpovedet prosim vas na meil děkují pokud možno rychle

Odpověď odborníka:

Není důvod k panice kolposkopické vyšetření je nutné a i biopsie by byla doporučitelná protože jen histologie dá přesný výskledek a vy se zbavíte pravděpodobně zbytečných obav, Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Laboratorní vyšetření klíštěte: má smysl?
Články: Laboratorní vyšetření klíštěte: má smysl?
Pokud máte rádi ve všem...
Možnosti biologické léčby u roztroušené sklerózy
Články: Možnosti biologické léčby u roztroušené sklerózy
Roztroušená skleróza patří...
Mononukleóza
Články: Mononukleóza
Mononukleóza je infekční...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
 Astma se může projevit až ve stáří
Články: Astma se může projevit až ve stáří
Někteří lidé mají to štěstí...
Jak rozpoznat mimoděložní těhotenství
Články: Jak rozpoznat mimoděložní těhotenství
Pokud se oplozené vajíčko...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: