Vysoké aslo

Dobrý den, syn byl na kontrolním odběru na imunologie(snížená buničitá imunita),prtože měl streptokoka v krku,bral 14 dnů Zefzil,který nezabral a tak mu po 10 dnech nasadili pívhaný penicilin na 10 dnů,teď po dvou měsících opět ASLo 1251,mírně zvýšené CRP 19,1 a sedimentaci 32/66.Nosní mandli má syn v pořádku,neustále si stěžuje ale na bolest břicha,celiakii vyloučili,má mírně zvýšenou slezinu.Antibiotika má letos již šestery.nyní mu nasadil Ospen 400 5ml po 12hod - užívání na měsíc.Tyto problémy přetrvávají téměř už tři roky,nyní je synovi 4,5roku.Velmi často je unavený,bolest břicha,je bledší.velmi děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Vážená paní Lenko, žádné antibiotikum nenahradí chybějící obranyschopnost organizmu. Doporučuji Vám vyhledat jiné imunologické pracoviště a v rámci tzv. second opinion (druhého názoru) se domluvit na vhodném vyšetřovacím a léčebném postupu. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x