Vysoké aslo

Dobrý den,mám vysoké ASLO,jsem alergická na Penicilin,jsem 3,5 roku po operaci slepého střeva a následné reoperaci celého břicha,které mi zhnisalo 2 dny po 1.operaci.Mám streptokoka a nemůžu se ho zbavit.Jsem stále unavená a bez energie.Každou radu uvítám. Moc Vám děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nosičství streptokoka nemusí svému nositeli přinášet žádné obtíže, Vámi zmiňovanou únavu však působit může. Nepíšete, zda byly provedeny nějaké výtěry z krčních mandlí, zda jste byla podrobněji vyšetřena na ORL. Pokud jsou opakovaně pozitivní kultivace streptokoka z krčních mandlí, máte častěji anginy či jiné potíže, může Vám ORL lékař po důkladném vyšetření doporučit odstranění krčních mandlí. Je třeba však ale říct, že únava může být způsobena velkou spoustou jiných příčin. Proto bych radil zpočátku upravit životosprávu, životní styl, sportovat, vhodně se stravovat, můžete vyzkoušet i preparáty, které podporují imunitu (Wobenzym, Ribomunyl apod.).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x