Vysoké aslo

Dobrý den, ve 14 letech jsem měla problémy se streptokokem,kdy se mi vícekrát vracel. Ted je mi 24 let díky bolestem kloubů mi bylo zjištěno aslo s hodnotou 990.(bylo to minulý rok) poslední naměřená hodnota byla 650 a tak se rozhodly že léčbu nepotřebuji,když mi to klesá..Ale po roce mám zničeho nic bolesti páteře a hrudníku..musím docházet na rehabilitace,ale vše bez výsledku.Klouby na ruce (po zátěži a po ránu) otékají.. Také mám dědičnou aritmii srdce...A tak mám obavy jak moc je vysoce dlouhodobé aslo nebezpečné.Bývám unavená..a nikdo mě neléčí??Při návštěvě doktorky si vždycky připadám,že otravuji.Děkuji za odpověd a přeji hezký den

Odpověď odborníka:

dobry den doporučila bych Vám, podle popsaných potíží ale i peripetii, navštívit nebo vyhledat lékaře internistu který by celkové laboratorní vyšetření včetně všech nutných parametrů a zvolil by vhodnou cestu léčby nebo péče o vás. I vzhledem k popsane srdeční vadě, je nutno provest sono srdce. Určitě tak prosím učiňte a dejte mi prosím vědět. Kdyby jste neuspěla u vás můžeme se domluvit na vyšetření u nás.

MUDr. Gertruda Čápová
MUDr. Gertruda Čápová

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: Privátní plicní ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: