Vysoké hcg

Dobrý den. 20.4 jsem byla na gynekologii, protože jsem zjistila, že jsem těhotná. Podle poslední MS jsem byla ten den 5+0 ( ale od ovulace to bylo 20 den ) na UZ viděl gestační váček o velikosti 4.1mm. Dále také volnou tekutinu a cystičku na vaječníku. Pohrozil mi mimoděložním těhotenstvím. Za 2 dny na to mi brali krev na zjištění HCG, které bylo 3860. Pan doktor mi volal, ať hned v pondělí přijdu do ordinace, že je to špatné!! Že HCG je moc vysoké na to, co viděl na ultrazvuku!! Co si o tom myslíte?? Je to opravdu tak špatné??? A co popřípadě uvidím na UZ po tom týdnu??? Děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jančo! Předpokládám, že dnes je Vám má odpověď již k ničemu. Hodnota HCG by měla odpovídat určitým souvislostem, například stáří plodu. Nepřiměřeně vysoká hodnota HCG volá po pečlivém vyšetření Vás i plodu.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: