Vysoké hodnoty anti-tpo

Dobrý den,ráda bych se zeptala.Mám vysoké hodnoty anti TPO-1300, anti-TG 89,hodnoty hormonů štítné žlázy jsou v normě.Užívám letrox 50mg obden. Jsem přem stimulací na IVF.Nevím zda takto vysoká hodnota neovlivní výsledek IVF,nebo zda vůbec IVF podstupovat? Děkuji Michaela

Odpověď odborníka:

Vážená paní Michaelo, choroby štítné žlázy mojou být závažnou překážkou otěhotnění nebo těhotenství. Doporučuji Vám konzultovat současně centrum pro IVF a Vašeho endokrinologa, aby byla nastavena potřebná dávka substituční terapie. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: