Vysoké hodnoty aslo

Přeji dobrý den. Chtěl bych se vás zeptat na váš názor ohledně mého problému s vysokou hodnotou aslo v krvi (2300). Po přeléčení penicilinem pokles na 1730. Na angíny netrpím, nemám bolesti (krom slabé bolesti v koleni) a slabší pocit únavy. Na madlích nejsou čepy. Echo srdce v pořádku. Výtěry - streptokok. CRP v pořádku. Sedimentace v pořádku. Mám se rozhodnout, zda li si mám nechat odstranit krční mandle? Nebo bych měl aplikovat jinou alternativní léčbu?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, takto vysoká hladina ASLO i po přeléčení antibiotiky je bez diskuse indikována k tonsilectomii. Takto jste ohrožen kloubními, ledvinnými a hlavně kardiálními komplikacemi!!!

MUDr. Vladimír Prokop
MUDr. Vladimír Prokop

Specializace: Ušní, nosní, krční
Pracoviště: FORTMEDICA ORL

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: