Vysoky cholesterol

Dobrý den,chlěla jsem se zeptat již několik let mám vysoky cholesterol ted 8,57,užívám Tulip 40 mg,ale výsledek je pořád stejný dál mám poruchu glukozové tolerance,por.metabolizmu,každé 3 měsice chodím na kontrolu,odběr krve,dostanu léky a za 3 měsíce znovu.Chtěla jsem se zeptat zda tato léčba je dostačujicí je mě 57 let,mám nadváhu.Děkuji KAL

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Váš lékař je plně kompetentní k hodnocení efektu léčby, pokud máte jakékoliv pochybnosti, prosím, svěřte mu je. Lékař může doporučit konsultaci v poradně pro metabolismus lipidů a jeho poruchy.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: