Vysoký kaz zubů

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jsem cizinka a doteď jsem neměla všeobecnou pojišťovnu (kvůli dokladům) Tak jsem asi 8-9 let nebyla na kontrole(mezi tím jedna blomba) u zubního lékaře.Kontroly jsou drahý bez pjišťovny.Mám vysoký kaz zubů 4-5 stoličky a 2 mezizubní kazy. Tak bych se chtěla zeptat dají se zuby vyléčit bez trhání třeba blomba ? Kaz 2 u stolečků je trochu větší a nerada bych přišla o zuby, děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kazy lze buď opravit plombou (výplní) nebo při větším rozsahu je nutné ošetřit kořenové kanálky. Trhání zubů je až krajní variantou při výrazné destrukci zubů. S přáním hezkého dne, Jan Stuchlík

MUDr. Jan Stuchlík
MUDr. Jan Stuchlík

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Dentální klinika Jan Stuchlík

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: