Vysoký krevní tlak

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda mohu při vysokém krevním tlaku 130/102 a užívaných lécích Micardis plus a Agen ještě pít čaj z hlohu zakoupený v lékárně. Popřípadě, jaký je vhodný doplněk ke snížení KT. Moc Vám děkuji za odpověď a přeji příjemný den. Jana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, čaj z hlohu můžete pít i léky na vysoký krevní tlak. Ke snížení krevního tlaku vede pravidelná fyzická aktivita, omezení soli v potravě. Většina doplňků stravy nemá přesvědčivé důkazy o snížení krevního tlaku.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: