Vysoký krevní tlak

  • Dotaz od: Jitka Divišová
  • Publikováno: 2.2.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý den. Léčím se na vys. kr. tlak.Užívám prestarium neo combi 1x denně. Tlak mám po ránu spíše nižší, vyjímečně mi stoupne cca na 150/95.Vlastním zápěstní měřič tlaku. Je na VTK nějaký lék, který má absolutně minimální vedlejší účinky?Takový bych chtěla na VKT užívat, i za cenu doplatku. Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, každý lék má nějaký nežádoucí ůčinek, ten, který užíváte jich nemá nějak více - neobávejte se, pokud lék funguje na vaše snížení tlaku, není se třeba ničeho obávat - než.ůčinky se vyskytují opravdu minimálně. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x