Vysoký krevní tlak

Dobrý den, chtěla jsem se optat, přítel má problém s vysokým tlakem, bral léky Loristan, ten mu nedělal dobře. Nyní má předepsán Prestarium neo, po 3 dnech užívání má nejspíš vedlejší účinky jak u předchozího léku a nedělají mu moc dobře. Našla jsem na internetu OK OMEGA+, srdce a cévy, jestli je vhodné aby vysadil léky a používal jen OK Omegu, ošetřující lékař mu zatím moc neporadil. Dokáže OK Omega upravit hladinu krevního tlaku bez použití léků? Děkuji moc za radu

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nepíšete jaké nežádoucí účinky přítel pozoroval, ale u obou jmenovaných léků se samozřejmě mohou vysyktnout. V závislosti na jeho zdravotním stavu je možné vyzkoušet ještě léky na vysoký tlak z jiiných skupin, o tom by ale měl rozhodnout lékař Vašeho partnera. OK Omega je potravinový doplněk a jako takový negarantuje účinnost (ta není ověřena klinickými zkouškami). Proto je vhodný spíše jako podpůrný doplněk při léčbě vysokého tlaku.

MUDr. Hana Králová
MUDr. Hana Králová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Interní oddělení Klinik Kösching

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: