Vysoký prolaktin

dobrý den, již skoro dva roky se léčím s adenomem hypofýzy, mám vysoká prolaktin. Již jsem vdaná 6 let rádi bychom měli s manželem miminko. Beru dostinex 2 tablety týdně, prolaktin ale neklesá. trpím obeziou, za 6 let jsem přibrala 40 kg, mám i vysoký kortizol. ráda bych měla miminko. Co by jste mi prosím poradila? antikoncepce pravidelná jen když beru dostinex, když jsem měla dva měsíce pauzu v brání prášku, menstruace nebyla. Otěhotnět se mi samozřejmě nedaří. velmi Vám děuji za Vaš názor.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, problém řešte s centrem pro léčbu neplodnosti.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: