Vysoký prolaktin

Dobrý den, v březnu 2012 mi přišli na adenom hypofýzy,mám vysoký prolaktin. od března 2012 beru dostinex, 2 tablety týdně. v květnu 2013 jsem měla prolaktin 2700 jednotek, nyní v listoadu 2013 mám prolaktin 45 jednotek. Menstruace je pravidelná už skoro rok, nyní bych ráda otěhotněla. Vím, že prolaktin 45 je stále vyšší, chtěla bych gynekologa požádat o prášky na podporu otěhotnění ( ovulace), myslíte, že může být šance k otěhotnění?jak fungují tyto prášky a odkdy se berou?po gynekologické stránce jsem v pořádku, věk 24 let. velmi Vám děkuji

Odpověď odborníka:

Ovulaci je možno vyvolat různými cestami, většinou se začíná Clostilbegytem a rozpis vám na míru rozepíše váš gynekolog. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x