Vysoky pulz,tlak

Dobry den,poprosila by som Vas o radu,diagnostikovali mi tetaniu,zacalo to bolestou hlavy,zavraty,busenie srdca pritom zvysenie tlaku a pulzu,chvenie v tele,na neurologii mi predpisala Arketis a magnerot,arketis som uz vysadila.Na internom mi doktor predpisal neurol 0,25,Bisobela 5,stilnox,teraz mam od urologa uzivat antibiotika od zapalu Ciprofloxacin,neviem ci tie tabletky mozem kombinovat,na psychiatrii mi diagnostikovala panicku poruchu.Chcela by som vediet tie lieky od tlaku mozem uzivat ked mam tlak 122/76 pulz 82 ale aj 50 alebo 60.niekedy mi tlak vyskoci aj pulz ze ci mi neublizia ked mam ten tep a tlak len obcas vysoky,inokedy v norme.Dakujem za odpoved.Andrea 33.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud nemáte puls pod 40/minutu a krevní tlak pod 110/60 můžete léky užívat. Pokud budete mít nižší hodnoty krevního tlaku a pulsu bude vhodné vše probrat s lékařem, který léky nasadil. Antibiotika nevadí.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: