Vysoký tlak

Dobrý den, už nevím s kým to konzultovat tak snad mi poradíte. Byla jsem těhotná a v 8 měsící jsem přišla o dítě kvůli preeklampsii, dostala jsem léky na vysoký tlak dopegyt a vasocardin, dopegyt mám vysazený a beru vasocardin 50 1tbl ráno a 1 tbl večer. Tlak mám v normě mám tak 120/130 na 70/80 tep mám rychlejší kolem 70 až 90 . Obvodní lékařka mi řekla, že nesmím otěhotnět, internista zase, že nevidí problém a na gynekologii zase, že neví. Můžete mi prosím poradit??Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Myslím si, že otěhotnění možné je, ale měla byste být od začátku sledována jak gynekologem, tak internistou se zkušenostmi s touto problematikou. V každém případě půjde o rizikové těhotenství. Současně užívané léky nejsou překážkou otěhotnění.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: