Vysoký tlak

Brala jsem prášek rivokor 5mg. Po měsíci jsem ho vysadila a začala jsem brát Normodipine 10mg, tlak se mi snížil ale více slyším jak mi tepe srdce. Chtěla bych se zeptat zda to nějak nevadí takhle užívat? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, předpokládám, že změnu léčby z nějakého důvodu provedl váš ošetřující lékař. Případné nežádoucí účinky nové léčby proto musíte konzultovat s ním.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Tříselná kýla: nebojte se rázného řešení
Články: Tříselná kýla: nebojte se rázného řešení
Odstranění tříselné kýly...
9 tipů, jak zatočit s bolestí hlavy
Články: 9 tipů, jak zatočit s bolestí hlavy
Tuhle zdravotní potíž zná...
Ultrazvuk břicha
Články: Ultrazvuk břicha
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Zánět spojivek
Články: Zánět spojivek
Konjunktivitida, zánět...
Rakovina vám milování ukrást nemusí!
Články: Rakovina vám milování ukrást nemusí!
Sex je asi ta úplně...
Všechno se dá řešit. I průjem
Články: Všechno se dá řešit. I průjem
Průjem dovede pořádně...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: