Vysoky tlak

Dobrý den ,,můj manžel/60let/ užívá na tlak tyto léky - tenaxum,vasocardin,piramil,anopirin .. zdá se mi to až moc ,, je to v pořádku ?M,

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud nelze méně léky tlak dostat do normálních mezí, je to naprosto v pořádku. Každý z těchto léků působí jiným mechanismem; navíc Vasocardin působí spíše na normalizaci rychlosti srdečního tepu a Anopyrin není na snížení tlaku, ale na snížení přilnavosti krevních destiček, čímž pomáhá chránit proti tvorbě krevních sraženin v cévách (potenciální příčina mozkové mrtvice apod.).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nádor ve střevě odhalí najisto pouze kolonoskopie
Články: Nádor ve střevě odhalí najisto pouze kolonoskopie
Lidé s nespecifickými...
Sportujete? Měli byste znát svoji ideální tepovou frekvenci
Články: Sportujete? Měli byste znát svoji ideální tepovou frekvenci
Většina lidí provozujících...
Postižení kůže u Crohnovy nemoci
Články: Postižení kůže u Crohnovy nemoci
Nespecifické střevní záněty...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Na zánět průdušek platí síla přírodního léku
Články: Na zánět průdušek platí síla přírodního léku
Přírodní a klinicky ověřená...
Víte, co jíst a nejíst při průjmu?
Články: Víte, co jíst a nejíst při průjmu?
S průjmem se téměř každý...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: