Vysoký tlak a svědění

Dobrý den, aktuálně jsem v 36tt a po celé těhotenství mám vysoký tlak (170 i 180/90), občasné otoky a při poslední kontrole bílkovina v moči. Doktor mi řekl, abych přišla, kdyby mi bylo na omdlení a to mi není, ale je to pár dní, co mě začalo tam dole svědit, opravdu dost. Má to nějakou souvislost? Nerada bych něco zanedbala, ale zase nechci plašit. Pohyby cítím.

Odpověď odborníka:

V 36 týdnu gravidity si vás již přebírá do péče nemocnice,zajděte na kontrolu, svědění nebude mít žádnou souvislost, spíše se bude jednat o mykozu,ale tlak, bílkovina a otoky jsou důvodem k zvýšenému sledování případně i hospitalizaci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Dostatek vitamínu D dokáže ulevit od bolestí zad
Články: Dostatek vitamínu D dokáže ulevit od bolestí zad
Mnoho lidí trpí během...
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x