Vysoký tlak-prestarium neo

Dobrý den,beru 2 měsíce prestarium neo ,tlak se upravil ale mám pocit,že mi padají více vlasy je to možné.Děkuji Hanka

Odpověď odborníka:

Dobrý den- bohužel, na Vaši otázku neexistuje jednoznačná odpověď, vlasový výpad může mít mnoho různých příčin, medikamentosní léčba je jedním s možných faktorů. Další řešení bude zcela závislé na Vaší spolupráci s lékařem, který Vás má v péči pro vysoký krevní tlak. Spolu můžete samozřejmě provést dovyšetření jiných příčin /endokrinologie../, případně se pokusit o terapii jiným antihypertensívem. Je mi líto, že jsem nedokázala Váš dotaz zodpovědět jednoznačněji, ale skutečně to není "černobílé".

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Hana 29.9.2012 | Od: Marie | 8.11.2014 11:52
Odpověď pro Hana 29.9.2012.
Souhlasím s Vámi, že Prestarium působí na padání vlasů.
Vyděsila jsem se také, ze stejné příčiny mi začaly padat vlasy.
Štítnou žlázu mám vyšetřenou, antikon. neberu.
Zdravím Vás.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: