Vyšší crp

Muž, 39 let, zvýšené CRP - , ráno 35, po 10 ti hodinách 75. náhlá bolest karotis ,střílející pod klíček.Bolest na hrudi.

Odpověď odborníka:

Zdravím, ano...nárůst CRP a bolest spolu zřejmě souvisí, nemáte údaj o teplotě...každopádně stav je jistě indikován k okamžitému vyšetření u lékaře, což doufám bylo již provedeno...jinak nemá cenu spekulovat o přesné příčině.

MUDr. David Folprecht
MUDr. David Folprecht

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: