Vyšší puls a vnitřní napětí

Dobrý den, beru Euthyrox 5. týden,TSH 6,9 - diagnóza subklinická hypotyreoza na podkladě autoimunitního zánětu. Euthyrox mi byl nadávkován 50 mg denně, po 14 dnech zvýšila MUDr. dávkování na 2x50mg 2-krát týdně a 5-krát týdně 1(50mg). Po 5.týdnech pořád necítím velké zlepšení, ale cítím takové "vnitřní napětí - chvění", puls 80/min. a tlak spíš nízký 110/70. Toto napětí nejspíš "přispělo" i k bolestem krční páteře, svaly ztuhlé. Co byste doporučil? Děkuji moc za odpověď!

Odpověď odborníka:

Pro další dávkování Euthyroxu je rozhodující laboratorní vyšetření. Pokud bude vpořádku, vaše obtíže spíše svědčí pro psychosomatický původ.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: