Vyšší tlak,bušení srdce

Dobrý den,pani.DR.ráda bych se zeptala od května jsem mívala bušení srdce a bolest zad.Na kardiologii mě pan dr.vyšetřil venkovním sonem,nasadil na 3 dny Holtera...i při velkém bušení byl nejvyšší tep 110....řekl,že vše v pořádku.Bušení pokračovalo,začla jsem chodit na rehabilitace se zády....3 týdny...prý jsem byla tak zablokovaná v hrudní páteří....mohlo způsobit bušení srdce.Když už vše O.K.--dostala jsem 3.týdenní kašel..dr.mi nasadila antibiotika..nepomohlo--po té mi nasadila-ERDOMED--po jednom prášku vysoký tlak 160/100.Vysadila jsem-tep udr.120/80-druhý dn mi dala-Theoplus 300....opět po pár hodinách...vysoký tlak-156/98...bolest žalůdku.Nikdy jsem na vysoký tlak netrpěla,spíše na nízký.Mám strach si brát další,abych sebou nesekla,,,nic příjemného...nebo myslíte,že je to jen reakce na první dávky?Moc děkuji Zuzka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zřejmě by stálo za zvážení ještě vyšetření zátěžovým ekg (bicyklová ergometrie), příp. hormonů štítné žlázy.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x