Vystouplá piha

Dobrý den, nedávno jsem si všiml vystouplého výrůstku. Výrůstek je světlý, velký 2-3mm a nijak nesvědí/nepálí/neobtěžuje. Může se jednat o něco nebezpečného? Přikládám fotografii. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zřejmě se jedná o tzv. fibrom nebo bradavičku, bohužel není to úplně dobře viditelné. Ložisko nevypadá jako riziková piha. Lze odstranit pomocí laseru nebo elektokauteru, provádí se také odstranění ložiska odříznutím. LRJ

MUDr. Lucie Růžičková Jarešová
MUDr. Lucie Růžičková Jarešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: L - DermaMedEst s.r.o

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: