Vystouplé mateřské znaménko

Dobrý den. V oblasti bikin mám asi 3mm hodně vystouplé hnědé znaménko. Jelikož drží jen na kousíčku kůže, mám strach, že by se mohlo utrhnout např. při sexu. Drží jen na jedné straně a snadno se překlapí. Chtěla jsem se zeptat, zda je natržení znaménka nebezpečné a zda byste mi doporučil odstranění, případně kolik odstranění stojí. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, odstranění znaménka bych Vám vřele doporučovala. vše by měl řešit deratolog či chirurg, odeslat k nim by Vás měl Váš praktický lékař. Odstranění bývá povětšinou zdarma, liší se však od pracoviště k pracovišti.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: