Vystouplé pihy

Chtěla jsem se zeptat, když mám na obličeji vystouplé pihy, které časem rostou a zvětšují se, mám jich tam asi kolem 3 a 1 opravdu velkou. Dají se nějak odstranit, když mi ještě není 18 ? Jakého lékaře mam vyhledat?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je nutné, abyste navštívila kožního lékaře, který posoudí, zda se jedná opravdu pouze o pihy, nebo by to mohlo být něco závažnějšího. Pihy lze odstranit laserem, se souhlasem rodičů i tehdy, když Vám ještě není 18.

MUDr. Vendula Bartáková
MUDr. Vendula Bartáková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Postgraduální studium na Ústavu patologické fyziologie LF MU

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
vystouplá piha | Od: Miroslava | 8.11.2015 11:51
zdravím synovi se áudělala na zadech vystoupla piha a docela ho svědí...nevíte někdo co byto mohlo být?
reagovat
re:vystouplá piha | Od: uLékaře.cz | 9.11.2015 09:50
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: