Vystouplé znaménko na prsu

Dobrý den,už několik let mám na prsu vystouplé znaménko,ale poslední dobou mi příjde,že je větší.Mám v plánu jít na vyříznutí,ale nechala bych to raději na zimu,tak se chci zeptat jestli s tim mám jít na vyříznutí ihned nebo jestli mohu počkat.Předem děkuji za odpověd. S pozdravem Lenka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lenko! Rozhodně znaménko co nejdříve ukažte kožnímu a s ním se dohodněte na dalším postupu. Vaše úvaha je vcelku správná, ale kdyby to náhodou byl "potvora" melanom, nelze doporučit dlouhé čekání.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nádory trávicího traktu
Články: Nádory trávicího traktu
Nejzávažnějším onemocněním...
Opary rtů: výhradně lidská záležitost
Články: Opary rtů: výhradně lidská záležitost
Přestože by se někomu mohlo...
Desatero pro unavené oči
Články: Desatero pro unavené oči
Dnešní doba, kdy občas jen...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Klíšťová encefalitida u dětí – nejisté konce
Články: Klíšťová encefalitida u dětí – nejisté konce
Pokud stále ještě nejste vy...
Cystoskopie
Články: Cystoskopie
Cystoskopie je vyšetřovací...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: