Vystouplé znaménko ve vlasech

Dobrý den, na jaře jsem byl u kožního, ale zapomněl jsem mu ukázat toto znaménko ve vlasech. Myslíte, že je důvodem k návštěvě?

Odpověď odborníka:

dobrý večer , děkuji za krásné foto , nejspíše se nejedná o pigmentované znaménko, ale pokud projev roste , je důležité , abyste kožního lékaře navštívil. Děkuji za dotaz

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: