Vystouply hrudnik

Dobry den, chtel bych se zeptat, jestli nejsou nejake cviky na vystouply hrudnik, nebo musim na operaci? Vada neni az tak patrna, asi me to funkcne nijak neomezuje, ale neni to prilis esteticke. Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Existuje rehabilitační cvičení na deformitu hrudníku , ale po skončení růstu již nebývá tak účinné a jeho efekt je nejistý. Indikace operačního zákroku záleží na Vás , provádí ho na hrudní chirurgii a má význam spíše estetický.

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: