Vystrek spermii pred orgazmon

Dobry den chcem sa opytat s priatelkou sme mavali stale sex s kondomom no minule sme skusili bez a ked som vnikol do priatelky a potom som chcel vytiahnut a opat vniknut tak ked som vytahoval tak som dostal ten pocit vzrusenia ze uz nechyba vela a pride orgazmus tak som rychlo penis z priatelky vytiahol a po vytiahnuti orgazmus neprisiel lebo sa to prerusilo... a chcem sa opytat existuje nieco ako ze vystrieknu spermui este pred samotnym orgazmom? lebo ja som si potom vsugeroval neviem ci zo strachu ze ked prisiel ten pocit ze o chvilu to pride tak ze hned aj nieco vystrieklo ale predsa nemoze vystrieknut spermii ked som este nedosiahol orgazmus nie? bolo to nieco ako sex s prerusovanim.. ak som citil ze uz som tak som rychlo vytiahol a ked som vytiahol tak som mohol opat ist lebo orgazmus sa odialil a ja sa chcem spytat ze ci pred tym orgazmom mozu vystrieknut do priatelky nejake spermie... nemyslim ked uz prichadza samotny orgazmus ked uz spermie vystrekuju ale v tom pocite ze citim ze uz to prichadza a ze o 5 sekund pride samotny orgazmus ci v tom pocite ze uz to pride o chvilku ci tam moze vystrieknut ejakulat este pred samotnym orgazmon od velkeho vzrusenia napriklad .. ja si myslim kym nepride samotny orgazmus tak maxinalne sa moze uvolnit pred ejakulat nie?

Odpověď odborníka:

Spermie se mohou dostat do partnerky i před dosažením orgasmu. Přerušovaná soulož se nedá v žádném případě považovat za vhodnou metodu antikoncepce.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: