Vystřelování bolesti do varlete

Od r. 2004 trpím nepravidelně bolestí zad. RTG LS páteře: osteochondrosa disku L4, retrolisthesa L5 s posunem o 6 mm. Již druhý měsíc mám opakované prudké vystřelování bolesti do levého varlete. Dle urologa je vše s varletem v pořádku, byl jsem poslán na neurologii s tím, že bolest může být od páteře. Ale bolesti zad momentálně nemám. Neurolog však tvrdí, že to od páteře být nemůže. Nevím, kam se už obrátit, bolesti trvají a přesouvají se i do pravého varlete. Jsem z toho psychicky zdeptaný, protože je to nepříjemná bolest. Poraďte, jaké vyšetření mám požadovat, co by mohlo tyto bolesti způsobovat. Děkuji předem za Vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mohlo by se jednat o kýlu. Každopádně by bylo dobré navštívit urologa, ten se těmto partiím věnuje, pošle Vás minimálně na ultrazvuk a dle hoho případně doporučí další vyšetření nebo léčbu.

MUDr. Vendula Bartáková
MUDr. Vendula Bartáková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Postgraduální studium na Ústavu patologické fyziologie LF MU

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: