Výstupek na kůži

Dobrý den paní doktorko, před pár měsíci jsem si z podbřišku vyškubla zarostlý chloupek, a přitom jsem si okolí docela zranila. Myslela jsem, že se vše bez problému zahojí, ale i po pár měsících mám místo lehce vystouplé a zarudlé. Nebolí to, jen je mi to nepříjemné z estetického hlediska. Dá se s tím něco dělat? Stydím se jít k lékaři.

Odpověď odborníka:

Je možné, že jste si způsobila větší zánět kůže a ten se následně zhojil špatně/granulomem, nebo stále přetrvává, navštivte kožního lékaře a poraďte se o možnostech odstranění (laser?vyříznutí?)

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Punkce odhalí příčinu vzniku„vody v koleni“
Články: Punkce odhalí příčinu vzniku„vody v koleni“
Oteklý bolestivý kloub...
Jak vám tluče srdce?
Články: Jak vám tluče srdce?
Rychlost tepu, někdy...
Meningokokový zánět mozkových blan
Články: Meningokokový zánět mozkových blan
Hnisavý zánět mozkových...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bolí vás oči? Důvodů může být mnoho
Články: Bolí vás oči? Důvodů může být mnoho
S bolestí oka nebo očí se...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: