Vysvetleni vysetreni

dobry den pane doktore.pisu ohledne dnesniho vysetreni.prosim o objasneni toho co napsal dr. koleno se sice neplni ale boli me porad hlavne vecer.kdyz si kleknu tak me hned zacne pichat pod kolenem a vystreluje me to do lytka.nevydrzim to ani chvilku.ani ve skcene poloze nevydrzim dlouho.prosim o nazor vuci nalezu z MRI.chtela bych to resit uz chodim 3mesice po doktorech a furt nic......mela jsem 3x tmavou tekutinu s vlockama a brala dalcin.to tam dr vubec nepise.na revmatologii se mam pry objednat kdyz me to bude bolet a kontrola taky.prosim o vysvetleni co to vse popisuje z MRI dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Nález z MRI v podstatě potvrzuje to co píše Váš lékař i bez něj. Máte zřejmě zánět kloubní výstelky kolenního kloubu, důležité je rozlišit zda jde o zánět infekční - dle krevních testů a kultivace kloubní tekutiny - pak by mohl pomoci arthrsokopický výplach na operačním sále nebo zánět revmatický neinfekční pak by mohly pomoci léky na revmatologii například kortikoidy celkově Dle mého je vhodné co nejdříve navštívit lékaře k provedení krevních testů a určení dalšího postupu, naděje na to že potíže odezní samy je minimální zvláště u případného infekčního zánětu.

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x