Vytazeni stehu po 9 dnech

Dobry den, je normalni ze mi lekar po laserovem zakroku krecovych zil na lytku udela tri stehy po kolenem, tedy namahane misto skoro v ohybu a po 9 dnech mi je vynda, stim ze do tydne se mi rana rozjede a po te mi to znovu musi sit.tim spojene dalsi bolesti, ktere mi brani v pohybu a ve vykonavani prace jak bych chtel.chci se zeptat je to normalni doba, nebo je tam mel nechat dele a jestli se muzu domahat nejake kompenzace, jelikoz je to soukroma klinika a stalo to nemale penize.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Pavle. Není možné být v rámci virtuální konzultace arbitrem léčebné péče a ani v reále se tímto s kolegy nezabýváme. Prosím, obraťte se zpět na svého ošetřujícícho lékaře, položte mu ty samé dotazy a věřím, že se Vám dostane uspokojivé odpovědi. Samozřejmě v případě přetrvávající nespokojenosti se můžete obrátit na specialisty pro druhý názor, ale i tady platí, že bude nutný fyzický kontakt. Děkuji za pochopení a přeji hezký den.

MUDr. Tomáš Šebek
MUDr. Tomáš Šebek

Specializace: Chirurgie zaměřená na laparoskopické operace
Pracoviště: Chirurgické oddělení Nemocnice Na Františku

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: