Výtok

Dobrý den. Čtyři roky zavedeno antikoncepční tělísko ve druhém pětiletí, špinění nepravidelné, černé shluky při močení, provází bolest zad i v klidu, a dotaz: Je to normální nebo vyšetření? Rakovina konečníku u matky, zhoubné, rakovina prsu a vaječníků u obou starších sester, nezhoubná, rakovina plic u otce matky, zhoubná. Děkuji! Martina

Odpověď odborníka:

Nevím co myslíte černé shluky při močení, ale zcela jistě to normální není ani bolest zad, jako rakovina je označováno vždy maligní onemocnění. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak bojovat s periferními neuropatiemi? Všemi dostupnými prostředky!
Jaké existují rozdíly u chlapců a dívek s Prader-Willi syndromem?
Poruchy spánku
Články: Poruchy spánku
Nespavost je závažným...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Obřízka ve starém Egyptě
Články: Obřízka ve starém Egyptě
Obecně se přijímá názor, že...
Virové záněty jater (hepatitidy)
Články: Virové záněty jater (hepatitidy)
Virové hepatitidy jsou...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x