Výtok

DObrý den,pred měsícem se mi přitel udělal na břicho ..měsičky sem měla normalně ale tento mesic sem je ještě nedostala dneska sem měla žlutý výtok trochu zapáchal ..normálně mívám bílý někdy i hustý a trochu žmolky" chci se zeptatt jestli nemužu byt těhotná a jestli mám naštivit gynekologii,jenže problem je ještě v tom že se strašně bojim 15 mi bude za 5měsicu děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

No, určite byste mela byt na sebe a svoje tělo hodnejsi. Tedy starat se o něj. Výtok bude nejspíš kvasinkový, bývá nepříjemný a úporný, dá se léčit a vyléčit, Pokud nemáte měsíčky v patnácti, nejspíš je to běžná nepravidelnost na počátku aktivity Vašich genitálií, vaječníků, ale není to jisté. Otěhotnění z ejakulace na břicho není pravděpodobné, ale možné je, že proběhl dotyk rukou potřísněnou spermatem, budete muset ke gynekologovi muset. V prvním kole si kupte v lékárně gravitest. Dr. Borovanský

MUDr. Vladislav Borovanský
MUDr. Vladislav Borovanský

Specializace: Psychiatrie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: