Výtok

Dobrý den, je mi 25 let. Stalo se mi, již po druhé po 14 dnech, že jsem měla velmi mokré kalhoty (jako bych se počůrala). To se ale nestalo nebo si toho opravdu nejsem vědoma. Vzrušená jsem také nebyla. Nezapáchá.Stalo se to zatím vždy doma, ale bojím se, že se to může přihodit i na veřejnosti. Bylo t opravdu hodně. Před měsícem jsem vysadila antikoncepci, může to být touto změnou? Také mě od té doby bolí někdy pálí nepříjemně v pravém podbříšku směrem k tříslu. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Vysazení antikoncepce vliv nebude mít je potřeba zhotovit kultivaci mikrobní obraz poševní a dále postupovat podle výsledku. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: