Výtok

Nedávno jsem se obrátila na online poradnu U lékaře s novým stavem v mém životě, prožívání častého stavu, který by odborná veřejnost označila jako orgazmus. Ve Vaší poradně jsem získala informaci, že je to normální součást mého intimního života, a není škodlivý (ze dne 29.9), a chápu, ale já ještě nejsem připravená na situaci, kdy žena musí čelit těmto nástrahám, a za tuto poskytnutou informaci děkuji. Nicméně, já v rámci své suché bezpečnosti nosím ve spodních kalhotkách menstruační vložky skoro každý den, ačkoliv bych za normální situace nikdy nemusela tyto opatření podstupovat. Dnes jsem si ji musela dvakrát vyměnit, a teď večer mě po stahování svalů bolí dost podbříšek více než obvykle, což mě přivedlo k tomu, se na vás znovu obrátit. Chtěla jsem Vás požádat o informaci, zdali se síla toho, co ze mě vychází, já tomu říkám „teplé žele“, nedá regulovat, například složením stravy, speciálními cviky nebo léky či bylinkami. V mém případě beru samovolné stahy, které provází žele spíše jako rizikovou chřipku, kterou jsem se nakazila během letního semestru při přípravě na zkoušky, a budu ráda, pokud se nákazy co nejdříve zbavím. Děkuji za každou informaci

Odpověď odborníka:

Bez vyšetření není možno odpovědět popis teplé želé sice dává představu,ale nedá se podle něj určit o co se jedná bylo by vhodné zhotovit kultivaci včetně citlivosti mikrobní obraz poševní a případnou zánětlivou složku zaléčit jinak množství orgastické tekutiny pokud je to ona stravou ani bylinkami neovlivnite.
Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: