Výtok

Dobrý den, tohle mi nedávno vyskakalo na pochve. Tento měsíc jsem mela i hrudkovity výtok, který jsem přirazovala k možnému těhotenství, šle menstruace se nakonec dostavila. Myslíte ze by to mohly byt kvasinky ? Nebo i klidne jina pohlavní choroba ? S přítelem jsme krátce, a tak jsme si mohli přinést něco od našich bývalých. Dekuji

Odpověď odborníka:

Z technicky nepříliš kvalitní fotografie s malým rozlišením a dvojrozměrné se diagnoza přesně stanovit nedá na typickou mykozu to nevypadá mohlo by se jednat o herpes nebo kondylomy,zajděte na vyšetření. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Samovyšetření prsu - Máš to ve svých rukou!
Články: Samovyšetření prsu - Máš to ve svých rukou!
Rakovina prsu je u nás v...
Ženská ejakulace
Články: Ženská ejakulace
Ženskou ejakulaci neboli...
Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Články: Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Není to příjemné pomyšlení...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Seriál o rakovině ledvin: metastázy
Články: Seriál o rakovině ledvin: metastázy
Patříte k pacientům, kterým...
Vyšetření štítné žlázy
Články: Vyšetření štítné žlázy
Vyšetření štítné žlázy je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x