Výtok

Dobrý den, minule jsem psala o kvasinkách. Moje paní doktorka mi konečně sdělila, že kvasinky jsou po měsíci pryč, pH bylo taky OK a říkala, že zarudnutí ani nic už nevidí.Ale mě stále trápí výtok co připomíná vodu s moukou,je ho málo a zapáchá jakobych se nekoupala. Přitom hygienu dodržuji 2x denně přímo určené pro intimní hygienu. Jde to cítit i při sexu, mam z toho teď komplex :(. Nikdy to nezapáchalo a výtok byl vždycky bělavý až průhledný, v normální míře. Nic mě nebolí, používám ted rosalgin výplachy co dva dny. Je to normální nebo to může být opět nějaka infekce? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, výtoky jsou normální, pokud nezapáchají a nejsou doprovázeny bolestmi, svěděním, pálením, teplotami.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: