Výtok

Dobrý den, 23.9. jsem byla na inseminaci, 9 dní jsem užívala duphaston. Cyklus mám 30- 32 dní. Již 3 dny mám silný nezapáchavý vodnatý výtok a mírnou bolest v oblasti pravého vaječníku spojenou s pícháním v podbřišku. Může se jednat o zánět nebo je možné těhotenství? Je možné že jsou to účinky duphastonu? Poslední MS 5.9. Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, může to být těhotenství, zkuste těhotenský test, možná ještě bude negativní, zkuste ten nejcitlivejsi.vodnatý výtok bez pálení či svědění nemusí nic znamenat.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rektoskopie
Články: Rektoskopie
Rektoskopie je endoskopická...
Jak bezpečně zlikvidovat klíště: mýty a fakta
Články: Jak bezpečně zlikvidovat klíště: mýty a fakta
Je to starý problém, se...
Desatero pro lepší život s revmatoidní artritidou
Články: Desatero pro lepší život s revmatoidní artritidou
Trpíte-li tímto nepříjemným...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Únava při revmatoidní artritidě obtěžuje. Lze ji ale zvládnout
Průvodce očními kapkami pro léčbu glaukomu
Články: Průvodce očními kapkami pro léčbu glaukomu
V léčbě zeleného zákalu se...
Jsou neočkované děti zdravější? Rozhodně ne
Články: Jsou neočkované děti zdravější? Rozhodně ne
Možná už jste slyšeli názor...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Když je pásový opar úplně všude
Články: Když je pásový opar úplně všude
Pásový opar je neurologické...
 Ovčím mlékem proti osteoporóze!
Články: Ovčím mlékem proti osteoporóze!
Přestože lidé stále nejvíce...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: