Výtok

Dobrý den, Pane doktore.Mám problém: Beru HA, je mi 17 let a žiju sexuální život.Mám stálého přítele, a při pohlavním styku, používáme ještě kondom.Problémem je, že po 3. dnech se dostaví výtok.Nemám třeba nějaké špatné reakce na kondomy ? Když nemáme pohlavní styk a přítel používá jiné metody mého uspokojení, žádný výtok se nedostaví. Děkuji předem za odpověd'.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může být reakce. Pokud užíváte antikoncepci prvaidelně a máte stálého přítele, kondom pořád užívat nemusíte.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Komplikují vám afty a opary život? Vyzkoušejte mořskou vodu!
Články: Komplikují vám afty a opary život? Vyzkoušejte mořskou vodu!
Jakýkoli nechtěný útvar na...
Gynekologické záněty
Články: Gynekologické záněty
Zánětlivá onemocnění jsou...
Doporučená prevence karcinomu prostaty
Články: Doporučená prevence karcinomu prostaty
Je vůbec možné rakovině...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Zánět spojivek
Články: Zánět spojivek
Konjunktivitida, zánět...
Trápí vás opary? Vlhké hojení si s nimi poradí
Články: Trápí vás opary? Vlhké hojení si s nimi poradí
Na počátku je nepříjemné...
Srdeční chlopeň lze vyměnit i bez otevření hrudníku
Články: Srdeční chlopeň lze vyměnit i bez otevření hrudníku
Ačkoli se to může zdát...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: