Výtok

Dobrý den, je mi 16 a odjakživa mám slabší imunitu, takže beru vitamíny atd., ale jakmile jsem třeba jen dostala antibiotika nebo se koupala v bazénu, začala mi mykóza, teď je to celkem v klidu, nesvědí to ani nic podobného, nanejvýš jen trochu výtok, ale bylo to spíše hlenovité, bílé, bez zápachu a když se to objeví, tak to většinou za chvíli samo ustoupí, ale chtěla bych to nějak přeléčit. Nevíte, co by to mohlo být?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, výtok bez zápachu, který není doprovázen svěděním, pálením, bolestmi, je normální výtok. Není tedy potřeba léčit ho.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kašel kvůli pálení žáhy? Ano, je to možné!
Články: Kašel kvůli pálení žáhy? Ano, je to možné!
Refluxní choroba jícnu se...
Můj blízký bere drogy: co mám dělat?
Články: Můj blízký bere drogy: co mám dělat?
Drogy jsou již několik let...
Porucha jater se projeví i na rukou
Články: Porucha jater se projeví i na rukou
Jaterními chorobami, ať už...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x