Výtok

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je závažné, když se u mě najednou asi před dvěmi týdny objevil nejdříve výtok, který byl hustší než obykle, konzistencí až takový "tvaroh", nevím jak jinak to popsat a trochu se objevilo i svědění, ale to po nějakém čase zmizelo. A nyní, protože beru hormonální antikoncepci (sunya) a potřebovala jsem vynechat menstruaci tak jsem nevynechala týden a začala brát další plato, a v tu chvíli ten hustý výtok zmizel a nyní již tři dny mám výtok hnědý. Tak nevím jestli je to jen kvůli tomu vynechání a jestli se opravdu něco děje, nechci zbytečně plašit... Je mi 19 let... Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Hustý tvarohovitý výtok vypadá na mykozu,je potřeba zhotovit mikrobní obraz poševní a podle toho nasadit léčbu, vhodná je i léčba partnera špinění se při antikoncepci může vyskytnout,nepíšete jaký preparát berete. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: