Výtok

Dobrý den, mohly antibiotika Ciplox, Entizol nebo Zitrocin způsobit hrudkovitý výtok? Měla jsem i povlak na stydkých pyscích. Velmi to svědilo. Nyní výtok tohoto typu už nemám. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Po antibioticích je výtok hlavně mykotický poměrně častý ,pokud by se opakoval navštivte gynekologii k stanovení mikrobního obrazu poševního. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: