Výtok

Dobrý den, U lékaře mi bylo doporučeno vysazení HA. Momentálně ji neberu druhý měsíc, první menstruace přišla o 14 dní později, mezitím jsem dostala antibiotika na angínu. Další menstruace by se měla dostavit až za týden, ale před 2 dny se objevil krvavý výtok - takový slizký a táhlý. Může to být způsobeno těmi antibiotiky nebo i něčím jiným? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano i ATB mohou mít vliv...nicméně nepravidelný cyklus může být způsoben i jinými příčinami. počkal bych jak bude vypadat a kdy přijde další menstruace, a poradil bych se svým gnekologem

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: