Výtok a antikoncepce

Dobrý den, je možné, že může hormonální antikoncepce (sunya) způsobovat výtok? dříve jsem s výtokem problémy neměla( užívala ´jsem jiné horm.tablety). Od té doby co užívám Sunya se výtok objevil. Je to možné? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, samotná antikoncepce by výtok způsobovat neměla, spíše máte nějaký druh infekce - vaginosa nebo mykosa, pro rozlišení a léčbu byste měla rozhodně navštívit svého gynekologa. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: