Výtok a svědění

Dobrý den, nevím zda mi poradíte, ale zkusím to. Už po několikáté jsem byla na prohlídce na gynekologii bohužel ne na pravidelné 1 za rok. Jsem tam jako doma každou chvíli. Moje gynekoložka je snad neschopná, protože jak je problém tak to vždy na někoho jen svede. Od konce listopadu roku 2015 jsem neměla pohlavní styk ani jsem nenavštívila žádné sauny ani bazény. V dubnu 2016 jsem si našla nového přítele a už ze strachu, že by jsem mu mohla něco předat jsem se objednala na gynekologii na prohlídku jestli je vše v pořádku, protože mě obtěžoval nažloutlý výtok, ale žádné svědění pálení ani zápach. Pani doktorce se to moc nelíbilo a podle mikroskopu nevěděla tak mi udělala stěry (bakterku). Po týdnu jsem si volala na výsledky a byl tam Streptokok, Enterokok, Doderlein a Gardnerella vaginalis aspon toto mi napsala sestřička když jsem si šla vyzvednout recept na léky na zaléčení, abych si o tom všem mohla přečíst na internetu. Doktroka mi napsala jako vždy když mám streptokoka nebo gardnerellu Entizol do pusy 1 balení a Naxyl vaginální tablety 2 balení pro jistotu. Začala jsem tedy užívat léky a zavádět. U druhého balení Naxylu jsem začala trochu špinit, ale píšou přestat s léčbou v případě menstruace nebo silného krvácení. Tudíž jsem pokračovala v léčbě dál. Vyšlo mi to přesně na den kdy jsem měla dostat menstruaci. Takže jsem 7 dní špinila s Naxylem a pak dostala menstruaci. Obvykle ji mám tak 5-6 dní. Asi po 5 dnu už jsem jen špinila a celkově moje menstruace se špiněním po menstruaci trvalo 8 dnů. Dala jsem si Ascorutin aby to přestalo což se stalo. Mezi špiněním jsem měla celou noc mezeru a jelikož jsem si myslela, že už je to ok a s přítelem už jsme to nemohli vydržet tak jsme měli pohlavní styk. Na druhý den ráno jsem opět špinila. Dnes 17.5. jsem byla objednaná na kontrolu u mé gynekoložky, vzala mi zase stěr na bakterku ale nažloutlý výtok je ještě pořád přítomen, ale jen trochu. Četla jsem hodně na internetu o těchto infekcích atd..a objevila článek pod kterým byl odkaz na nějaké doporučené léky. Otevřela jsem a objevilo se mi Vaginální detoxikační tělísko NaturGyn Scarlett (účinná pomoc při častých gynekologických a urologických problémech) moje gynekoložka absolutně neví o co jde, ale já na to četla recenze a chválili si to. Tak jsem si to koupila a chci to vyzkoušet. Opravdu už nevím co ještě dělat. Když mám menstruaci tak už používám jen vložky, začala jsem užívat prebiotika, používám intimní gel Tea Tree Oil ale pořád se mi nějaká infekce vrací. Jestli už Streptokok nebo gardnerella....Prosím o radu...DĚKUJI Ještě dopisuju, že užívám HA Leverette. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobry den, pokud nejste spokojena s gynekolozkou, nezbyva nez si najit jinou. Detoxikacni telisko znam, vyzkouset ho muzete,ale neni to zadny prevratny objev. Probiotika jsou vhodna. Vice k Vasemu problemu se lze vyjadrit po vysetreni.

MUDr. Michael Kozák
MUDr. Michael Kozák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologicko – porodnická praxe

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: