Výtok a svědění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, koupila jsem si mast a čípky Gyno Pevaryl, jelikož mě pár dní trápí bílý výtok a svědění poševní oblasti. Je opravdu možné, za pouhé 3 dny tyto příznaky Gyno Pevarylem vyléčit? Je to kvalitní přípravek? Děkuji moc. Nikola

Odpověď odborníka:

Gyno Pevaryl je kvalitní přípravek, ale jako žádný jiný není univerzální na všechny druhy patogenní flory, proto je lépe zhotovit kultivaci a podle původce nasadit cílenou léčbu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: