Výtok, antibiotika

po vysazení antibiotik(Pencelen) jsem dostala bělavý výtok z pochvy je to normální?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, výtok z pochvy se může po ATB objevit. Celkově užívaná (tablety, injekce) ATB ovlivňují skladbu bakterií v celém těle, v oblasti rodidel se to může projevit výtokem. Pokud by přetrvával, působil obtíže, měnil barvu dožluta, dozelena apod. nebo začal zapáchat, navštivte lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: